Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Προσφορά της Ι.Μ. Δημητριάδος στην Αστυνομική Δ/νση Μαγνησίας


agias ast 01
Την Αστυνομική Δ/νση Μαγνησίας επισκέφθηκε (6/6) ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, προκειμένου να επιδώσει έξι καινούργια αλεξίσφαιρα γιλέκα, τα οποία η Τοπική μας Εκκλησία προσφέρει στους αστυνομικούς της περιοχής μας.
Ο Σεβασμιώτατος τέλεσε την ακολουθία του Αγιασμού παρουσία του Δ/ντού Ταξίαρχου Νικολάου Γιαννέλου, των Αξιωματικών, Υπαξιωματικών και του πολιτικού προσωπικού της Αστυνομικής Διευθύνσεως.
Μετά το πέρας της ακολουθίας, παρέδωσε στον Δ/ντή Ασφαλείας Μαγνησίας Αστυνομικό Υποδιευθυντή κ. Βασίλειο Καραΐσκο τα αλεξίσφαιρα γιλέκα, ενώ από την πλευρά της Αστυνομικής Διευθύνσεως ο κ. Γιαννέλος, επέδωσε τιμητική πλακέτα στον Σεβασμιώτατο, τονίζοντας την ευγνωμοσύνη όλων των ανθρώπων της Αστυνομικής Δ/νσης Μαγνησίας προς το πρόσωπό του και αιτούμενος την ευλογία και τις προσευχές του.
Σε δηλώσεις του ο Σεβασμιώτατος, μεταξύ άλλων, τόνισε: «Όπως ξέρετε ζούμε παράξενα γεγονότα στην εποχή μας. Αυτό που παλαιότερα δε θα το σκεφτόμασταν καν, σήμερα γίνεται μια ανάγκη.
Μάθαμε ότι υπήρχε ένα έλλειμμα έξι (6) αλεξίσφαιρων γιλέκων για τους άνδρες της Ασφαλείας στο Βόλο. Ανταποκριθήκαμε άμεσα στο αίτημα. Είπαμε να επιλεχτούν από τους ίδιους τα κατάλληλα και αναλάβαμε την ευθύνη να τα δωρίσουμε. Κατανοούμε πλήρως το πρόβλημα. 

Ευχόμαστε να είναι αχρείαστα και ο Θεός να φυλάει τους άνδρες τις Ασφαλείας. Αλλά, εάν και ένας άνθρωπος, γλιτώσει τη ζωή του ή τον τραυματισμό του από αυτό το δώρο το δικό μας, για μένα είναι η μεγαλύτερη φιλανθρωπία για όλους μας.
Το κάνουμε με την καρδιά μας. Από το υστέρημα μας. Αλλά νομίζω ότι αξίζει τον κόπο και θα συμβάλουμε και περεταίρω.
Η συνεργασία μας είναι άψογη. Είναι ένστολοι και αυτοί όπως και εμείς και το να είσαι ένστολος αυτή την εποχή δεν είναι το ευκολότερο και το πιο ανώδυνο.
Έτσι, λοιπόν, θα συνεργούμε πάντοτε προς το κοινό όφελος, για να νοιώθει ο λαός μας ασφαλής, για να ζούμε τη συνοχή του λαού μας και κυρίως οι άνδρες που υπηρετούν αυτό το λαό να έχουν τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια».
agias ast 05
agias ast 10
agias ast 11
agias ast 12

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου