Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Κουβάλησε για 40 χιλιόμετρα στις πλάτες του τον άρρωστο αδελφό του

         Κουβάλησε για 40 χιλιόμετρα στις πλάτες του τον άρρωστο αδελφό του
Ο Μαραθώνιος ευαισθητοποίησης ενός εφήβου για την εγκεφαλική παράλυση
Στις πλάτες του κουβάλησε ο Hunter Gandee των μικρότερο αδερφό του Braden Gandee για σαράντα χιλιόμετρα, με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κόσμου για τα άτομα που πάσχουν από εγκεφαλική παράλυση.
Το ταξίδι του ξεκίνησε από το Bedford Junior High στην πολιτεία του Michigan και κατέληξε στο Πανεπιστήμιο του Michigan στο Ann Arbor. Μία διαδρομή σαράντα χιλιόμετρων με τον επτάχρονο Braden που πάσχει από εγκεφαλική παράλυση, να κρατιέται από την πλάτη του μεγάλου του αδερφού Hunter.
Η εκδήλωση για την οποία μαζεύτηκαν όλοι οι συγγενείς, οι φίλοι αλλά και όλοι όσοι ήθελαν να βρεθούν κοντά στα παιδιά, ονομάστηκε Cerebral Palsy Swagger και είχε ως στόχο, την ευαισθητοποίηση σχετικά με τη διαταραχή.


Ο Hunter ασχολείται με την πυγμαχία και το ποδόσφαιρο, ασχολίες που όπως είπε τον βοήθησαν να επιτύχει τον στόχο του και να μεταφέρει τον μικρό αδερφό του, που ζυγίζει πενήντα κιλά.
Πολλά επώνυμα πρόσωπα όπως ο Dave Mustaine, τραγουδιστής του metal συγκροτήματος Megadeth, και οι εκπρόσωποι των Detroit Tigers έχουν ήδη προχωρήσει σε δωρεές.
Η οικογένεια Gandee δεν δέχεται χρήματα αλλά κατηύθυνε όλους τους ενδιαφερόμενους που έκαναν τις δωρεές, στο Πανεπιστήμιο του Michigan και πιο συγκεκριμένα στο Ερευνητικό Πρόγραμμα που γίνεται εκεί για την Εγκεφαλική Παράλυση.

ΠΗΓΗ: agioritikovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου