Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019

ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΡΙΝΟ BAZAAR ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΝ ΠΛΩ
Το Βιβλιοπωλείο Εν Πλω γιορτάζει τα 5 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας του και για δύο εβδομάδες, από την 1η μέχρι και τις 13 Ιουλίου, μας προσκαλεί σε ένα ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΡΙΝΟ BAZAAR ΒΙΒΛΙΟΥ για καλό σκοπό.Φέτος το Βιβλιοπωλείο Εν Πλω υποστηρίζει το έργο του Δικτύου Στήριξης Φυλακισμένων & Αποφυλακισμένων Γυναικών, προσφέροντας 1 ευρώ από κάθε βιβλίο για την υλοποίηση μιας πρωτοποριακής ιδέας των ανθρώπων του Δικτύου, που θα ξεκινήσει το Σεπτέμβριο στην Αθήνα. Πρόκειται για ένα κινητό σημείο πώλησης καφέ (CoffeeBike), όπου θα απασχολούνται καθημερινά 6 γυναίκες, δίνοντας μια ευκαιρία επαγγελματικής επανένταξης στις γυναίκες που υποδέχεται το Δίκτυο.

Το καλοκαίρι έφτασε! Ετοιμαζόμαστε για διακοπές και γεμίζουμε τις βαλίτσες μας με πολλά και καλά βιβλία. Το Βιβλιοπωλείο Εν Πλω επέλεξε εκατοντάδες τίτλους ποικίλης θεματολογίας για μικρούς και μεγάλους, τα οποία θα βρείτε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός του βιβλιοπωλείου, μόνο με 3 ευρώ! Θα βρείτε ακόμη μεγάλη ποικιλία τίτλων ορθόδοξης πνευματικότητας, ψυχολογίας, λογοτεχνίας, ποίησης, δοκιμίου και πολλά παιδικά βιβλία των εκδόσεων Εν Πλω - Δόμος - Ακρίτας με έκπτωση από 40% έως και 80%,  αλλά και έκπτωση από 30% για τα βιβλία όλων των άλλων εκδοτικών οίκων. Για κάθε αγορά αξίας 10 ευρώ επιλέγετε ένα ακόμα βιβλίο εντελώς δωρεάν από το τμήμα προσφορών! (στα 20 ευρώ 2 βιβλία, στα 30 ευρώ 3 βιβλία κ.ο.κ).
Τα δώρα δεν τελειώνουν, γι' αυτό με κάθε αγορά σας, συμμετέχετε στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί με τη λήξη του Bazaar για 1 μαγευτικό διήμερο ταξίδι στην Ελλάδα για 2 άτομα. Ελάτε να στηρίξουμε όλοι μαζί την προσπάθεια του «Δικτύου», εμπλουτίζοντας τις βιβλιοθήκες μας!

Ωράριο Λειτουργίας:
Δευτέρα και Τετάρτη: 09:00 – 17: 00
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 09:00 – 21:00
Σάββατο: 09:00 – 15:00

*Οι Εκπτώσεις αφορούν τα βιβλία στα οποία δεν ισχύει ο Νόμος της Ενιαίας Τιμής του Βιβλίου

Χαριλάου Τρικούπη 6-10, Εμπορικό Κέντρο Atrium, Αθήνα E: info@enploeditions.gr, Τ: 211 11 98 900-90,http://www.enploeditions.gr/ ,http://www.facebook.com/enploeditions.gr

Κώστας Ζουρδός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου