Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019

Αφιέρωμα στον Πάνο Τζαβέλλα: «Οπλίζω την κιθάρα μου με μελωδίες κι όνειρα και τραγουδώ»Δέκα χρόνια χωρίς τον Πάνο Τζαβέλλα και σπουδαίοι ερμηνευτές ενώνουν τις φωνές τους και τραγουδούν για τον μουσικό αντάρτη, στον Πολυχώρο Λιπασμάτων Δραπετσώνας - Πάρκο Εργατιάς, το Σάββατο 15 Ιουνίου στις 21:00.
Μια μοναδική μουσική παράσταση για να τιμήσουμε τον δημιουργό Τζαβέλλα αλλά και τον άνθρωπο που ανέστησε το αντάρτικο τραγούδι. «Οπλίζω την κιθάρα μου με μελωδίες κι όνειρα και τραγουδώ», έλεγε ο ίδιος και αυτό θα παρακολουθήσουμε επί σκηνής από μια εξαιρετική ομάδα ερμηνευτών, ηθοποιών και μουσικών σε ένα ταξίδι από την αξέχαστη μπουάτ της Πλάκας στο σήμερα. 

Στην μουσική παράσταση θα τραγουδούν οι Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Πάνος Μπούσαλης, Νίκος Μποφίλιος, Νατάσσα Μωυσόγλου, Σταύρος Ξένος, Νατάσσα Παπαδόπουλου – Τζαβέλλα, Λευκοθέα Φιλιππίδη και Λάκης Χαλκιάς. Συμμετέχει φιλικά η Καλλιόπη Βέττα. Τους ερμηνευτές θα συνοδεύει το Μουσικό Σύνολο «Ρωμιοσύνη», μαζι με τους μουσικούς  Νίκο Φιλιππίδη (κλαρίνο), Κώστα Φιλιππίδη (λαούτο)  Κώστα Μερετάκη (κρουστά).  Στην παράσταση επίσης θα συμμετέχει η ηθοποιός Γεωργία Ζώη, ενώ την καλλιτεχνική επιμέλεια έχει αναλάβει ο Τεό Λαζάρου. Η συναυλία είναι μια συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Αττικής και του δήμου Κερατσινίου  - Δραπετσώνας. Την ευθύνη της οργάνωσης παραγωγής έχει η,  «CANTABILE ART EVENTS», Νατάσα Παπαδοπούλου - Τζαβέλλα. Να σημειώσουμε πως η μουσική παράσταση είναι ελεύθερη για το κοινό.


Κώστας Ζουρδός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου