Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019

Εκδήλωση του Παιδικού Σταθμού της Μητροπόλεως Πειραιώς, 20 Ιουνίου 2001



Περισσότεροι από 600 θεατές κατέκλυσαν το θέατρο «ΓΡΑΜΜΩΝ» στον Πειραιά, για να παρακολουθήσουν τη μεγάλη εκδήλωση που διοργάνωσε ο Παιδικός Σταθμός και το Νηπιαγωγείο της Μητροπόλεως Πειραιώς. Στην φετινή γιορτή, όλοι χάρηκαν ότι έγινε κατορθωτός ο συνδυασμός τα παιδία να εκφραστούν μέσα από την κίνηση, τη μουσική, το χορό και το θέατρο, ενώ ταυτόχρονα όλα αυτά να βιώνουν με ελευθερία, κέφι και πηγαίο ενθουσιασμό.


Η Γιορτή περιελάμβανε μουσικοκινητικές ασκήσεις, πρωτότυπα παιχνίδια, απόδοση παραδοσιακών τραγουδιών, χορούς της πατρίδας μας και θεατρικές δημιουργίες. Το αποκορύφωμα της εκδήλωσης ήταν η παρουσίαση από τα νήπια της θεατρικής παράστασης με τίτλο: «Η Οδύσσεια», κατά την διάρκεια της οποίας τα παιδιά ζωντάνεψαν την πολυτάραχη επιστροφή του Οδυσσέα στην Ιθάκη.


Τη μεγάλη εκδήλωση του Παιδικού Σταθμού έκλεισε με τις ευλογίες του ο Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως Πειραιώς Αρχιμανδρίτης Συμεών Βενετσιάνος εκπροσωπώντας τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς Καλλίνικο, ο οποίος συνεχάρη τα μικρά παιδιά για τον ενθουσιασμό τους, τους Παιδαγωγούς και τα στελέχη του σχολείου ενώ ευχαρίστησε και τους γονείς για την εξαιρετική συνεργασία και εμπιστοσύνη στην Πειραϊκή Εκκλησία.

Κώστας Ζουρδός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου