Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Συγκλονιστική ανταπόκριση για τον μικρό Άγγελο


Συγκλονιστική ανταπόκριση για τον μικρό Άγγελο – Έχουν προπωληθεί 2500 εισιτήρια 

Την Κυριακή 2 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για την μεταφορά στο εξωτερικό του μικρού Άγγελου που πάσχει από σοβαρό πρόβλημα υγείας. ...
Συγκινητική είναι η ανταπόκριση του φορέων αλλά και απλών πολιτών καθώς ήδη έχουν προπωληθεί 2500 εισιτήρια για την εκδήλωση αγάπης και συμπαράστασης που διοργανώνουν το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, τα Σωματεία Μαγείρων-Ζαχαροπλαστών, και Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Ηρακλείου. Μέγας χορηγός είναι το κέντρο Κουρήτες, όπου και θα φιλοξενηθεί η εκδήλωση.
Ο 4χρονος Άγγελος θα ταξιδέψει στις 18 Ιουνίου στη Γαλλία για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση σε νεύρο του εγκεφάλου, καθώς έχει σοβαρό πρόβλημα εκ γενετής εξαιτίας του οποίου κινδυνεύει με παράλυση στα κάτω άκρα.

Όσοι επιθυμούν να προσφέρουν μπορούν να το πράξουν αγοράζοντας μια από τις προσκλήσεις, αξίας 10 ευρώ, προκειμένου να συμπαρασταθούν στο Γολγοθά της οικογένειας. Να σημειωθεί ότι προσκλήσεις πωλούνται και στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου.

Την ίδια μέρα φιλικό αγώνα προκειμένου να συγκεντρωθούν έσοδα για τη στήριξη του μικρού Αγγέλου διοργανώνει το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου και το Σωματείου Μαγείρων – Ζαχαροπλαστών Βοηθών & Λοιπού Προσωπικού Κουζίνας.

Ο φιλικός αγώνας θα γίνει στις 17.30 στο Παγκρήτιο Στάδιο μεταξύ του συλλόγου Ειδικευόμενων Γιατρών Βενιζέλειου Νοσοκομείου και του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου.

 Πηγή: flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου