Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Βοστόνη: Η συγκλονιστική ιστορία του 78χρονου που τερμάτισε, μετά τις εκρήξεις


 

Βρισκόταν μόλις λίγα μέτρα από το σημείο των εκρήξεων, τα πόδια του τον εγκατέλειψαν... αλλά για λίγο. Η θέληση του Μπιλ Ίφριγκ ήταν πιο δυνατή από το σοκ που υπέστη και ο 78χρονος κατάφερε να περάσει τη γραμμή του τερματισμού στο μαραθώνιο της Βοστόνης.
Πρόκειται για ένα από τα πρόσωπα που πρωταγωνίστησαν στη χθεσινή τραγωδία της Βοστόνης, όταν έγιναν δυο εκρήξεις κατά τη διάρκεια του μαραθωνίου. Ο Αμερικανός συνταξιούχος κτίστης είπε στο ESPN2 ότι κατευθυνόταν προς τη γραμμή του τερματισμού και ένιωθε πολύ καλά γι' αυτό, όταν άκουσε την έκρηξη.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο CNN, μίλησε για το πώς έζησε τις στιγμές πανικού: “Τα κύματα της έκρηξης παρέσυραν το σώμα μου και τα πόδια μου άρχισαν να τρέμουν σαν... noodles και καταλάβαινα ότι αρχίζουν να λυγίζουν. Τα πόδια μου με εγκατέλειψαν”.

Όπως τόνισε, οι περισσότεροι δρομείς συνέχισαν να τρέχουν για να απομακρυνθούν, αλλά ο ίδιος έπεσε κάτω γιατί ήταν πολύ κοντά στην έκρηξη. Πρόσθεσε ότι δεν έχασε καθόλου τις αισθήσεις του, αλλά περιέγραψε πώς “ξύπνησε” λίγο αργότερα και προσπαθούσε να συνειδητοποιήσει ότι έσκασε μια βόμβα δίπλα του.

“Όλος ο καπνός ερχόταν προς το μέρος μου και δεν μπορούσα να δω πολλά”, είπε και ανέφερε ότι ένας υπέυθυνος της διοργάνωσης, ήρθε να τον βοηθήσει και έτσι στάθηκε στα πόδια του και πέρασε τη γραμμή του τερματισμού.
 w.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου