Τρίτη 23 Απριλίου 2013

ΕΠΑΝΗΛΘΕ Ο ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: ΕΙΝΑΙ ΝΕΟ-ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ...

1Επανήλθε σήμερα ο Πειραιώς Σεραφείμ για την Χρυσή Αυγή και σε νέα ανακοίνωσή του ως απάντηση στην...απάντηση του κόμματος για τα ερωτήματα που ο ίδιος έθεσε χθες επισημαίνει πως οι Χρυσαυγίτες  είναι νεο-παγανιστές και όχι Χριστιανοί Ορθόδοξοι...

Αναλυτικά το ανακοινωθέν: 
᾿Εν Πειραιεί τη 23η Απριλίου 2013
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Θ Ε Ν
Η απαράδεκτη και εξυβριστική απάντησις στα κρίσιμα ερωτήματα που θέσαμε στον κομματικό σχηματισμό Λαικός Σύνδεσμος «Χρυσή Αυγή» δηλ. αν εξακολουθεί να στηρίζει τον νεοπαγανισμό της «Νέας Εποχής» και αν καλύπτει τους Βουλευτάς του κ. Ηλία Κασιδιάρη και κ. Αρτέμη Ματθαιόπουλο που ο πρώτος με τους νεολαίους τιμούν το χειμερινό ηλιοστάσιο και την άλογη και ασυνείδητη μάζα ενέργειας που είναι το άστρο του πλανητικού μας συστήματος, ο δε δεύτερος δημοσία δήλωσε ότι τιμά την αρχαία ειλωλολατρική θρησκεία, γεγονότα αυταπόδεικτα και πασίδηλα αποδεικνύει πλεόν ότι ο κομματικός αυτός σχηματισμός χρησιμοποιεί το πρόταγμα του εθνικισμού για να καλύψη το νεοπαγανιστικό του ιδεολόγημα.
Το προσωπείο έπεσε και με τις ύβρεις και τις συκοφαντίες δεν μπορεί να συσκοτίση την πραγματικότητα.

Οι συκοφαντίες της Χρυσής Αυγής ότι δήθεν είμαστε εντολοδόχοι του παγκόσμιου κέντρου του Σιωνισμού και ότι δήθεν στοχεύουμε στον αρχιεπισκοπικό θώκο και ότι δήθεν κατηγορούμε την Χρυσή Αυγή απροϋποθέτως και χωρίς δικαιολογία με το να υποβάλωμε κρίσιμα ερωτήματα που προέκυψαν από δημόσιες ενέργειες και δηλώσεις βουλευτών της, για να έχωμε δήθεν την εύνοια των ισχυρών του κατεστημένου, αποδεικνύουν δυστυχώς ότι ο συγκεκριμένος χώρος είναι επικίνδυνος για το Ελληνορθόδοξο Γένος.

Η ομολογία τους «ναί κάποιοι νέοι της Χρυσής Αυγής εόρτασαν το χειμερινό ηλιοστάσιο, μία ημέρα ιερή της παράδοσης του Ελληνισμού για χιλιάδες χρόνια», αποδεικνύει πλήρως ποίος είναι εγκάθετος του παγκόσμιου κέντρου του Σιωνισμού και ποιός όχι, γιατί ο διεθνής Σιωνισμός επιχειρεί να εκθεμελιώση την εις Χριστόν πίστιν και την θεόθεν αποκάλυψι με το νεοπαγανιστικό μόρφωμα και την αναβίωση των διαμονικής υφής αρχαίων ειδωλολατρικών θρησκειών.

Η δημόσια κριτική ενεργειών και θέσεων που άπτονται του πνευματικού βίου δεν είναι ενασχόλησις με την πολιτική, ως κατηγορούμεθα αλλά είναι καθήκον και ποιμαντική υποχρέωσις διά την διαφύλαξι του χριστεπωνύμου πληρώματος από «λύκους βαρείς» έχοντας δοράν προβάτου (Ματθ. Ζ 15). Όσον δε αφορά στις επικλήσεις Γραφικών λογίων «μη κρίνετε ίνα μη κριθήτε» και «τα του Καίσαρος τω Καίσαρι και τα του Θεού τω Θεώ» είναι «απορία ψάλτου βηξ» ως και «από την Πόλιν έρχομαι και εις την κορφήν καν έλα».

Τέλος όποιος επιθυμεί να διαβάσει την αληθινή σχέση του ναζιστικού κινήματος του ανισόρροπου και φρενοβλαβούς Αδόλφου Χίτλερ που αιματοκύλισε τον κόσμο και με το ιδεολόγημα του υπερανθρώπου έστησε το φρικώδες Ολοκαύτωμα εκατομμυρίων ψυχών μεταξύ των οποίων και έξι εκατομμυρίων Εβραίων τον παραμπέμπω στο δυνατό σύγγραμα «Min Hametzar» (Από τα βάθη) που εξεδόθη στην Ν. Υόρκη το 1961 στα Εβραικά και που συνεγράφη από τον Ραββίνο της Σλοβακίας Michael Ber Weissmandl ztl, Κοσμήτορα του Ιδρύματος Nitra Yeshiva που αναφέρεται στα χρόνια 1942-1945 που μπορεί να το βρεί στις ιστοσελίδες www.israelversusjudaism.org και www.jewsnotzionists.org/ index.htm των ορθοδόξων Εβραίων των ΗΠΑ.

Το ζήτημα λοιπόν που τίθεται δεν είναι αν είμεθα όργανο, διατάκτης και παπαγαλάκι των «ισχυρών του κατεστημένου» αλλά ότι ο συγκεκριμένος κομματικός σχηματισμός προβάλλει στον Ελληνικό λαό όχι την Ελληνορθόδοξη ιδιοπροσωπεία αλλά την νεοπαγανιστική σύγχυση διότι όλοι αντιλαμβάνονται ότι Χριστός και είδωλα δηλ. δαιμόνια δεν μπορούν να συνυπάρξουν και ότι επειδή το δένδρο εκ του καρπού κρίνεται ουδόλως διαφέρουν εκ του αποτελέσματος εκ του ετέρου πόλου του Σιωνιστικού συστήματος του δήθεν μέντορος του Διαφωτισμού και αθειστικού ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ.
Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ
+ ο Πειραιώς ΣΕΡΑΦΕΙΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου