Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Ο ΠΟΡΦΥΡΑΣ έκοψε την πίτα του !!


Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου στις 18:00, στον πολυχώρο Κρεμλίνο, ενώπιον δεκάδων παιδιών από τις Υποδομές, αθλητών-τριών του Βόλλεϋ και του Μπάσκετ, των γονέων τους και πλήθους Πορφυριωτών και φίλων του Ομίλου, δημοτικών αρχών, βουλευτών , στελεχών του ΟΠΑΝ και των Ομοσπονδιών και Ενώσεων Βόλλεϋ και Μπάσκετ, ο Πρόεδρος του ΠΟΡΦΥΡΑ Μανώλης Εμμανουηλίδης έκοψε την πίτα του Ομίλου.

Ο ΠΟΡΦΥΡΑΣ βράβευσε :



 Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης βράβευσε τον επί σειρά ετών Πρόεδρο του Πορφύρα Κανάκη Τσιριγωτάκη, που αποχώρησε πλέον από το Δ.Σ. του συλλόγου.


Ο βουλευτής Πειραιά Παναγιώτης Δρίτσας, βράβευσε τον επί σειρά ετών Γενικό Αρχηγό του Βόλεϊ του Πορφύρα Μανώλη Κελέκο, που αποχώρησε πλέον από το Δ.Σ. του συλλόγου.


Η Πρόεδρος του ΟΠΑΝ του Δήμου Πειραιά βράβευσε την αθλήτρια των Νεανίδων του Πορφύρα Κατερίνα Ζαννή για την εισαγωγή της στη Σχολή Μαθηματικών του Καποδιστριακού Πανεμιστημίου.


Η βουλευτής Πειραιά Ελένη Σταματάκη, βράβευσε την αθλήτρια των Νεανίδων του Πορφύρα Νικολέτα Παυλίδου για την εισαγωγή της στο τμήμα Ψηφιακής Επικοινωνίας του ΤΕΙ στο Αργοστόλι.


Για λογαριασμό της Κορίνας Τσόρβα, που πέρασε στο Τμήμα Λογιστικής του ΤΕΙ Πειραιά, παρέλαβε το βραβείο της η αθλήτρια της Γυναικείας ομάδας του Πορφύρα Μαριάννα Λιάρου, από την Αντιδήμαρχο Πειραιά Γλύκα-Χαρβαλάκου.


Ο Περιφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης βραβεύει τον επί σειρά ετών παράγοντα του συλλόγου ( αποχωρήσαντα πλέον από το Δ.Σ. ) Κώστα Καλοϊδη, για την προσφορά του στο μπάσκετ του Πορφύρα.
Το φλουρί της Πρωτοχρονιάτικης πίτας "έπεσε" στο κομμάτι του Δ.Σ. !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου