Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

ΠΟΡΦΥΡΑΣ - ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ 4-0



Ένας φανταστικός Πορφύρας παίζοντας σε ρυθμό ρελαντί και κάνοντας επίδειξη ισχύος, συνέτριψε τον σαστισμένο Προφήτη Ηλία με σκορ 4-0. είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι ο Πορφύρας δεν φόρτσαρε ιδιαίτερα και δεν έπιασε παιχνίδι αντάξιο των εμφανίσεων του κυπέλου. Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, τότε δεν είναι υπερβολή ότι το σκορ θα μπορούσε να είχε φτάσει σε δυσθεώρατα ύψη. Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με αναγνωριστικές προσπάθειες στο χώρο του κέντρου. Σταδιακά ο Πορφύρας ανέλαβε την πρωτοβουλία και πήρε τα ηνία του αγώνος. Αυτή η πρωτοβουλία του Πορφύρα δεν άργησε να καρποφορήσει. Ήταν το 20΄ όταν ο με ηγετικά προσόντα Βασίλης Τσάβαρης πέρασε ια θαυμάσια μπαλιά στον Γιάννη Γκαρώνη που με ένα μονοκόμματο δεξί σουτ κάρφωσε την μπάλα στην δεξιά γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει Κρίνου. Το ημίχρονο παρά τις προσπάθειες και των δύο ομάδων τελείωσε με 1-0. Στην επανάληψη ο Πορφύρας μπήκε στον αγωνιστικό χώρο σαφώς ανεβασμένος και από τα πρώτα λεπτά έδειξε τις προθέσεις του, που δεν ήταν άλλες από μια επικράτηση με όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ. Στο 50΄ έγινε το 2-0 πάλι με σουτ του Γκαρώνη μετά από μπαλιά του Καλαρίτη.


Ο Πορφύρας με τον αέρα μεγάλης ομάδας πέτυχε και το 3ο γκολ στο 65΄. Έγινε μια έξοχη σέντρα του θαυμάσιου Βασίλη Τσαβαρή και ο Γεραπετρίτης με κεφαλιά έγραψε εύκολα το 3-0. λίγο αργότερα στο 76΄ , ο Μπεράτης έκλεισε τον χορό των τερμάτων πάλι με κεφαλιά από σέντρα του Βασίλη Τσάβαρη. Από τον έξοχο Πορφύρα ουδείς υστέρησε. Πρώτος παίκτης πάντως ο απαράμιλλος Σαρρής που τον ακολούθησαν σε απόδοση οι Τσαβαρής, Γκαρώνης και Ρέστος. Από τον Προφήτη Ηλία που είχε πολύ καλές μονάδες ξεχώρισαν οι Περπερίδης (έξοχος), Μενδρινός. Προσπάθησε και ο Δρακάκης. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι στο 74΄ αποβλήθηκε ο Βάρκας για εξύβριση. Καλό το διαιτητικό τρίο των Σαγκελάκου-Φωτόπουλου-Χειμαριώτη.

ΠΟΡΦΥΡΑΣ:  Κασίμης, Σακελλαρόπουλος, Παπαδογιωργάκης, Ρέστος, Σαρρής, Καλαρίτης, Γκαρώνης, Κωνσταντάκης, Τσαβαρής Αντ., ( 62΄ Μπεράτης), Τσαβαρής Βασ., Καρυτινός (46΄ Γεραπετρίτης).

Ρεπορτάζ: Μποστάνογλου Παναγιώτης
Εφημερίδα: Πειραϊκά Σπορ

Επιμέλεια:  Κώστας Ζουρδός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου