Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Αρχιεπίσκοπος:''Αδιανόητο να σιγήσει η φωνή της ΕΡΤ'' - Επιρρίπτει ευθύνες στις πελατειακές πολιτικές


 ert-mak

Του Αιμίλιου Πολυγένη

Την έντονη αντίδρασή του εκφράζει με σχετική δήλωση ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος μετά την ξαφνική ανακοίνωση για το κλείσιμο της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης. 
''Είναι αδιανόητο, σε μια στιγμή τόσο κρίσιμη για την Πατρίδα, να σιγήσει η φωνή της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης. Μια φωνή που χρόνια τώρα υπηρετεί την ενημέρωση, τον πολιτισμό και τον ελληνισμό στο σύνολο του", αναφέρει χαρακτηριστικά ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.
Ενώ προσθέτει: "Είναι αδιανόητο εκατοντάδες εργαζόμενοι να γίνονται βορά στο βωμό σκοπιμοτήτων και να θυσιάζονται εξαιτίας φαύλων πολιτικών και πρακτικών δεκαετιών."
"Είναι τελείως διαφορετικό ζήτημα η θεραπεία ενός οργανισμού που αντιμετωπίζει προβλήματα και τελείως διαφορετικό θέμα η ξαφνική και βίαιη θανατωσή του", υπογραμμίζει κλείνοντας ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.
Να σημειωθεί πως ο Αρχιεπίσκοπος μιλώντας σε στενούς του συνεργάτες επέρριπτε ευθύνες στις προηγούμενες κυβερνήσεις για τις πελατειακές πολιτικές που, όπως έλεγε, ανέπτυσσαν και οι οποίες δημιούργησαν τα τόσα και ανυπέρβλητα προβλήματα στη δημόσια ραδιοτηλεόραση.

http://romfea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου