Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Ο Μακαριώτατος με τους Αρχηγούς των Κατασκηνώσεων της Ι. Αρχιεπισκοπής

990
Τους Αρχηγούς των τεσσάρων κατασκηνωτικών περιόδων, που θα λειτουργήσουν φέτος από το Γραφείο Νεότητος της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών, δέχθηκε σήμερα ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος. Παρέστησαν ο Διευθυντής του Γραφείου Νεότητος π. Συμεών Βενετσιάνος και ο Διευθυντής του Ιδρύματος των Κατασκηνώσεων κ. Σεβαστιανός Ανδρεάδης.
Ο Μακαριώτατος ευχήθηκε επιτυχία το έργο των κατασκηνώσεων, υπογράμμισε τη σπουδαιότητα και την ωφέλεια της προσπάθειας αυτής και παρότρυνε όλους να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για την επίτευξη του κοινού στόχου. Ενημερώθηκε δε αναλυτικά για την προετοιμασία των κατασκηνώσεων, τόσο σε επίπεδο υποδομικό όσο και σε πνευματικό-διοικητικό.
Το φετεινό καλοκαίρι θα λειτουργήσουν  οι κατασκηνώσεις του Γραφείου Νεότητος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών  για πρώτη φορά στους νέους ιδιόκτητους χώρους που απέκτησε πέρυσι η Ιερά Αρχιεπισκοπή μας, έναν χώρο Παιδείας και Πολιτισμού στη θέση Μαρσόρη του Δήμου Αυλώνας για τις πολλαπλές ποιμαντικές της ανάγκες. Τώρα πια ένα όνειρο ετών –μάλλον δεκαετιών- είναι μία πραγματικότητα.

Συγκεκριμένα, με τη χάρη του Θεού και υπό την εμπνευσμένη καθοδήγηση του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. κ. Ιερωνύμου,  θα πραγματοποιηθούν φέτος οι εξής κατασκηνωτικές περίοδοι:
Α΄ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ : Για αγόρια Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄ Δημοτικού , Δευτέρα 24 ΙΟΥΝΙΟΥ – Πέμπτη 4 ΙΟΥΛΙΟΥ (Αρχηγός ο π. Νεκτάριος Στογιάννης)
Β΄ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ : Για κορίτσια Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄ Δημοτικού, Πέμπτη 4 ΙΟΥΛΙΟΥ – Κυριακή 14 ΙΟΥΛΙΟΥ  (Αρχηγός ο π. Βασίλειος Χριστοδούλου)
Γ΄ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ : Για αγόρια Γυμνασίου –Α΄ Λυκείου, Κυριακή  14 ΙΟΥΛΙΟΥ – Τετάρτη 24 ΙΟΥΛΙΟΥ  (Αρχηγός ο π. Χρύσανθος Παπαποστόλου)
Δ΄ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ : Για κορίτσια Γυμνασίου –Α΄ Λυκείου, Τετάρτη 24 ΙΟΥΛΙΟΥ – Σάββατο 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ (Αρχηγός ο π. Αντώνιος Μπεζαϊτης, Υπαρχηγός ο π. Δημήτριος Παλιούρας).
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ -  ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : Στις ενορίες της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και στο Γραφείο Νεότητος (τηλ. 2130184436, 2130184437, 2130184431)
Κατασκηνώσεις Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών: Μια ζωή γεμάτη εκπλήξεις, ένα 10ήμερο που δεν ξεχνιέται!

 http://www.romfea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου