Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Μια πολύ συγκινητική φωτογραφία με πρωταγωνιστές δυο αδελφάκια 10 και 3 ετών!

  Μια πολύ συγκινητική φωτογραφία με πρωταγωνιστές δυο αδελφάκια 10 και 3 ετών!
Το να βλέπεις παιδάκια στο νοσοκομείο να δίνουν τον αγώνα τους για την ζωή είναι συγκλονιστικό, άδικο! Αντικρίζοντας αυτή τη φωτογραφία με τα δυο αδελφάκια αγκαλιασμένα στο κρεβάτι ενός νοσοκομείο αμέσως σου φέρνει δάκρυα στα μάτια.
Ο 3χρονος Drew, σε ηλικία μόλις 4 μηνών, διαγνώστηκε με μια πολύ σπάνια ασθένεια στο αίμα που λέγεται Diamond Blackfan Anaemia και η οποία έχει σαν αποτέλεσμα να μην παράγονται καθόλου ερυθρά αιμοσφαίρια.
Για πολλούς μήνες ο μικρός έκανε μεταγγίσεις όμως η λύση στο πρόβλημα ήταν να βρεθεί δότης μυελού των οστών. Οι γονείς του δεν ήταν συμβατοί αντίθεα όμως η 10χρονη Lexie, η αδελφή του, ήταν η μόνη του ελπίδα.
Η Lexie είπε αμέσως στους γονείς της ότι θέλει να βοηθήσει τον αδελφό της ν α έχει μια ωραία ζωή και δέχθηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.
Από τις 27 Ιουνίου τα δυο παιδιά αναρρώνουν περιμένοντας να δουν αν τελικά όλο αυτό θα έχει αποτέλεσμα για τον μικρό, ενώ οι φωτογραφίες των δυο παιδιών από το νοσοκομείο κάνουν το γύρω του κόσμου και συγκινούν με την όμορφη σχέση τους αλλά και την αληθινή αγάπη τους.

Πηγή: queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου