Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

Ένα « τηλεοπτικό πάνελ» στο θεατράκι της κατασκήνωσης…




Είχα την χαρά και την ευλογία ( και αυτό χάρη στον Γιώργο Μπήτρο ) ένα καλοκαίρι να συμμετάσχω και εγώ στην Κατασκήνωση της Ιεράς Μητρόπολης Ύδρας Σπετσών και Αιγίνης στην περιοχή Τούρλο Βαγίας της Αίγινας, τόπος καταγωγής της μητέρας μου και αγαπημένος μας καλοκαιρινός προορισμός.

 

Μια πανέμορφη κατασκήνωση μέσα στην φύση και κοντά στην θάλασσα και με υπέροχα στελέχη που είχα την ευκαιρία να γνωρίσω και να εκτιμήσω τις πνευματικές τους αρετές. Στο πρόγραμμα της κατασκήνωσης είχαμε κάθε βράδυ και την ψυχαγωγία των κατασκηνωτών μέσα από θεατρικά μικρά σκετσάκια και τραγούδια.


Την περίοδο εκείνη ήταν στην επικαιρότητα το ζήτημα των ταυτοτήτων ( αν έπρεπε να αναγράφετε το θρήσκευμα σε αυτές) με πολλές τηλεοπτικές εκπομπές να ασχολούνται σχεδόν καθημερινά με το θέμα αυτό. Στις τηλεοπτικές συζητήσεις είχαν διαπρέψει με την παρουσία τους και το ταπεραμέντο τους διάφορες προσωπικότητες της πολιτικής, της εκκλησιαστικής και της κοινωνικής μας ζωής που εμείς θέλαμε με ευπρέπεια να σατιρίσουμε. Έτσι «στήσαμε» μια τηλεοπτική εκπομπή με κεντρικό συντονιστή τον Δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου και καλεσμένους: τον Βύρων Πολύδωρα, τον Γιάννη Χατζηφώτη, τον Γιώργο Μουστάκη και τον Πέτρο Κουναλάκη. Τώρα ποιος έκανε ποιόν βρείτε το  στην φωτογραφία.
         

Το πόσο γέλιο έπεσε μου είναι δύσκολο να το περιγράψω. Πολλά πρόσωπα στην φωτογραφία σήμερα διαπρέπουν μέσα από το ράσο του αγώνα και ίσως δυσκολευτείτε να τα αναγνωρίσετε.

Κώστας Ζουρδός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου