Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Κυκλοφορεί μέχρι το τέλος Ιουλίου το βιβλίο του Αρχιμ. Καλλινίκου Μαυρολέοντος με τίτλο "Σχόλια Επικαιρότητας᾽

Το βιβλίο έχει τίτλο που μπορεί να ακούγεται κοινότυπος... «ΣΧΟΛΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ»! 
Έχουμε κουραστεί να ακούμε η να διαβάζουμε σχολιασμούς γύρω από καθημερινά γεγονότα από ειδικούς η άσχετους στα διάφορα ''παραθυρα'' των τηλεοράσεων η στα κρεμασμένα εξώφυλλα των περίπτερα.
Στο τέλος, απ’ όλους αυτούς τούς σχολιασμούς συμπέρασμα δεν βγάζουμε. Αντίθετα μπερδευόμαστε και χάνουμε τον κοινωνικό μας προσανατολισμό.
Τούτο όμως το βιβλίο, περιλαμβάνει

σχολιασμό από έναν άνθρωπο που έχει αφιερώσει αγαπητικά τη ζωη του στο μικρό μαθητή και στον ταλαιπωρημένο συνάνθρωπο που διαβαίνει εναγωνίως το κατώφλι της εκκλησίας! 
Από έναν άνθρωπο που νύχτα μέρα αγωνίζεται και αγωνιά να μας βοηθήσει να ερμηνεύσουμε τα καθημερινά μας προβλήματα που μας ταλαιπωρούν, μέσα από το πρίσμα της αιώνιας Αλήθειας, της μόνης που μας δίνει ελπίδα και κουράγιο για ζωη. 
Τα μικρά κεφάλαια του βιβλίου, αποτελούν μεγάλη συμβολή στην υπέρβαση αυτών που φέρνουν απόγνωση στα 24ωρα μας!

Για ένα είμαστε βέβαιοι... Διαβάζοντας το βιβλίο, θα νοιώσουμε πως αληθινά ''γραφτηκε για ’μάς''»! Θα νοιώσουμε ό,τι ακριβώς και οι ακροατές του Ραδιοφωνικού Σταθμού της «ΠΕΙΡΑΪΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ» όταν πρωτοάκουσαν αυτά τα σχόλια και πρότειναν να τα έχουν και σε έντυπη μορφη για μελέτη και προβληματισμό.



 Από το βιβλίο «ΣΧΟΛΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΑΣ " τοῦ Αρχιμανδρίτου  Καλλινίκου Μαυρολέοντος
που θα κυκλοφορηθεί από τις εκδόσεις «ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ».
(τηλ.: 210 9310605)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου