Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

Τα Επιμελητήρια Πειραιά, βράβευσαν τον Μητροπολίτη Πειραιώς Καλλίνικο, Φεβρουάριος 1999


Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά, το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά, οργάνωσαν από κοινού εκδήλωση στην αίθουσα τελετών του Ε.Β.Ε.Π. και τίμησαν τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς Καλλίνικο για την «υπέρ-εικοσαετή πολύτιμη προσφορά του και δράση του στην πόλη.


Στην εκδήλωση μίλησαν για τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς Καλλίνικο, ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου κ. Γεώργιος Κασιμάτης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου κ. Γεράσιμος Μαζαράκης, ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου κ. Ευάγγελος Μυτιληναίος και ο Αντιπρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου κ. Εμμανουήλ Μαυρογένης.  Οι ομιλητές σκιαγράφησαν τον σπουδαίο ρόλο που διαδραμάτισε η παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πειραιώς Καλλίνικο με το έργο του στην ανάπτυξη και στην πραγματική εικόνα της πόλεως του Πειραιά


Η εκδήλωση έκλεισε με τον ευχαριστήριο λόγο του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πειραιώς Καλλίνικο όπου μετά τις ευχαριστίες τόνισε: « η Εκκλησία πρέπει να απλώνει τα σωστικά δίκτυα της παντού. Ως Επίσκοπος προσπαθώ να είμαι δίπλα στον άνθρωπο. Η Εκκλησία αγκαλιάζει και παρηγορεί όλους…Ο Θεός μαζί σας».



*Για την ιστορία…. Στην πρώτη φωτογραφία διακρίνονται από αριστερά:  ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου κ. Ευάγγελος Μυτιληναίος, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου κ. Γεράσιμος Μαζαράκης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Δημήτριος Αρμενάκης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς Καλλίνικος, , ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου κ. Γεώργιος Κασιμάτης, και ο Αντιπρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου κ. Εμμανουήλ Μαυρογένης. 

 Κώστας Ζουρδός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου