Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

ΠΟΡΦΥΡΑΣ – ΑΙΓΙΝΑ 3-1



Αποδίδοντας πολύ καλά στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ο Πορφύρας κέρδισε με 3-1 την Α.Ε. Αιγίνης και προχώρησε στην επόμενη φάση του κυπέλου Πειραιώς. Οι νικητές ήταν ανώτεροι και πήραν δίκαια την πρόκριση. Έκαναν πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο εικοσάλεπτο και στο μεγαλύτερο διάστημα του β΄ ημιχρόνου. Μέχρι το 20΄ οι φρεαττυδιώτες ήταν εξαιρετικοί. Σε αυτό το λεπτό πέτυχαν το 1-0 με απευθείας κτύπημα φάουλ του Ν. Κασίμη. Στην συνέχεια όμως έπεσε προοδευτικά ο ρυθμός του παιχνιδιού τους με αποτέλεσμα στο δεκάλεπτο 35-45 να περάσουν στο προσκήνιο οι Αιγινήτες που ισοφάρισαν και αυτοί με απευθείας κτύπημα φάουλ δευτερόλεπτα πριν από την εκπνοή του α΄ ημιχρόνου. Σκόρερ αυτή την φορά ήταν ο Κλώνης. Στην επανάληψη η είσοδος του Πολέμη αναζωογόνησε τον Πορφύρα καθώς ισχυροποιήθηκε πολύ η μεσαία γραμμή του.


Το Β΄ 45λεπτο ήταν ένας επιθετικός μονόλογος του Πορφύρα που έκανε εύκολη υπόθεση την κατάκτηση της νίκης-πρόκρισης. Στο 63΄ σε κόρνερ του Καρυτινού ο Πολέμης έπιασε κεφαλιά, απόκρουσαν οι αμυνόμενοι πάνω στην γραμμή του τέρματος της ομάδας τους και στην επιστροφή της μπάλας ο Γεραπετρίτης έκανε το 2-1. Δύο λεπτά αργότερα 65΄ σουτ του Γεραπετρίτη απέκρουσε θαυμάσια ο Γκίκας ενώ στο 70΄ο Σαρρής αστόχησε από κοντά. Απευθείας χτύπημα κόρνερ του Καρυτινού στο 83΄ αποκρούσθηκε από το δοκάρι. Ο Πολέμης στο 86΄ με πλασέ από σέντρα του Κασίμη σημείωσε το 3-1.
Από τους νικητές δεν υπάρχει κάποιος που να υστέρησε. Καλύτεροι ήταν οι Πολέμης, Γεραπετρίτης, Σαρρής, Κασίμης και Καλαρίτης. Ξεχώρισαν από το νεανικό συγκρότημα της Αίγινας οι Οικονόμου, Π. Χαλδαίος, Λάλος. Άριστος ο διαιτητής κ. Φουστέρης που απέβαλε σωστά τον Λογοθέτη στο 80΄ γιατί χτύπησε εν ψυχρό τον Φαφαλιό.

ΠΟΡΦΥΡΑΣ: Α. Κασίμης, Σακελλαρόπουλος, Φαφαλιός, Ρέστος, Σαρρης, Καλαρίτης, Καρυτινός, Δεναξας, (46΄ Πολέμης) Γεραπετρίτης, Βουρνάς, (57΄ Ψιμόπουλος), Ν. Κασίμης.
ΑΙΓΙΝΑ: Γκίκας, Λογοθέτης, Ν. Χαλδαίος, Κλώνης, Οικονόμου, Κρητικός, Πέτρας, Λάλος, Λαβούτας, Κ. Χαλδαίος, Π. Χαλδαίος( 80΄ Χρυσοχόος).

Εφημερίδα: Πειραϊκά Σπορ
Επιμέλεια: Κώστας Ζουρδός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου