Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Ανωτέρας Εκκλησιαστικής Σχολής Αθηνών, 18 Δεκεμβρίου 2000.Ο Σύλλογος Σπουδαστών της Ανωτέρας Εκκλησιαστικής Σχολής Αθηνών πραγματοποίησε εορταστική εκδήλωση με την ευκαιρία των Χριστουγέννων στο Πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Πειραιώς.


Εισηγήσεις πραγματοποίησαν ο Καθηγητής κ. Γεώργιος Πατρώνος με θέμα: «Η Ορθοδοξία ως πρόταση ζωής στον 21ο αιώνα» και ο Καθηγητής της Σχολής, Θεολόγος, Αγιογράφος κ. Γεώργιος Κόρδης με θέμα: «Η εικόνα της Γεννήσεως, θεολογική αισθητική ανάγνωση». Στην εκδήλωση παρέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς Καλλίνικος ο οποίος απεύθυνε χαιρετισμό και συνεχάρη τους διοργανωτές για την ποιότητα της εκδηλώσεως.
* Για την ιστορία στην πρώτη φωτογραφία διακρίνονται από αριστερά: ο Δρ. Θεολογίας και Αγιογράφος κ. Γεώργιος Κόρδης, ο καθηγητής της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Γεώργιος Πατρώνος, ο Πρόεδρος των Σπουδαστών της Σχολής κ. Κώστας Ζουρδός και ο Διευθυντής της Ανωτέρας Εκκλησιαστικής Σχολής Δρ. Θεολογίας κ. Κοσμάς Γεωργίου.

Κώστας Ζουρδός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου