Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

ΕΖΗΣΑΝ ΜΑΖΙ, ΕΦΥΓΑΝ ΜΑΖΙ...


15Με έντεκα ώρες διαφορά έφυγαν από τη ζωή ο Harold και η Ruth Knapke από το Οχάιο και η οικογένειά τους λέει πως το κοινό τους τέλος αντανακλά την αφοσίωση που μοιράστηκαν στα 66 χρόνια του κοινού τους βίου.

Το τέλος ήρθε για τους δύο ηλικιωμένους στις 11 Αυγούστου, στο κέντρο φροντίδας όπου φιλοξενούνταν, λίγες ημέρες πριν κλείσουν 66 χρόνια γάμου, σύμφωνα με την εφημερίδα Dayton Daily News.
Οι κόρες τους λένε πως ο πατέρας τους κρατήθηκε στη ζωή για να είναι στο πλευρό της γυναίκας του παρότι η υγεία του έφθινε, για να κάνουν μαζί «το επόμενο βήμα στο κοινό τους ταξίδι». Εκείνος έφυγε πρώτος, εκείνη έντεκα ώρες αργότερα.

«Πιστεύουμε πως ήθελε να είναι στο πλάι της καθώς θα ολοκλήρωναν το ταξίδι τους σε αυτή τη ζωή και θα έμπαιναν στο επόμενο», δήλωσε η κόρη τους Margaret Knapke.

Ο Harold και η Ruth γνωρίζονταν από παιδιά και άρχισαν να φλερτάρουν μέσω αλληλογραφίας όταν ο Harold υπηρετούσε κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

Μεγάλωσαν μαζί έξι παιδιά, έζησαν μαζί για δεκαετίες και κηδεύτηκαν μαζί.

«Είναι μία πραγματική ιστορία αγάπης. Ήταν τόσο αφοσιωμένοι και πιστοί ο ένας στον άλλον που κανείς δεν θα πήγαινε πουθενά χωρίς τον άλλο», η κόρη τους Carol Romie.
Αγιορείτικο Βήμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου