Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

ΠΑΤΕΡΑΣ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ 9ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ!


1Ολόκληρο το νησί της Σκύρου έχει συγκλονίσει η τραγωδία που συνέβη την Τρίτη στο Παλαμάρι, όταν ένας 45χρονος πατέρας έχασε τη ζωή του προκειμένου να σώσει την 9χρονη κόρη του από βέβαιο πνιγμό.

Ο άτυχος πατέρας είχε πάρει λίγες ημέρες άδεια από το εκτροφείο αλόγων όπου εργαζόταν, για να κάνει διακοπές με την ανήλικη κόρη του. Όμως, το απόγευμα της Τρίτης η μοίρα έδειξε το άσχημο πρόσωπό της. Όπως μεταδίδει το eviazoom, ο ίδιος πήγε με το κοριτσάκι για μπάνιο στο Παλαμάρι της Σκύρου, αλλά ξαφνικά άρχισαν να πνέουν ισχυροί άνεμοι. 
Η 9χρονη δεν είχε προλάβει να βγει από τη θάλασσα και άρχισε να φωνάζει βοήθεια. Ο πατέρας της δεν το σκέφτηκε καθόλου, βούτηξε στη θάλασσα και κατάφερε να βγάλει το παιδί στα ρηχά. Όμως εκείνος, παρασύρθηκε από τα κύματα στα βαθιά και χάθηκε από τα μάτια του παιδιού του.

Η 9χρονη έβλεπε τον πατέρα της να παρασύρεται, ανήμπορη να τον βοηθήσει. Εκείνη την ώρα, δεν υπήρχε κανείς στην παραλία και το κοριτσάκι έπρεπε να τρέξει στην περιοχή Τραχύ, που βρίσκεται αρκετά χιλιόμετρα από το Παλαμάρι, για να ειδοποιήσει τους θείους και τα ξαδέρφια της.

Ειδοποιήθηκε το Λιμενικό και μαζί με τους συγγενείς του 45χρονου, άρχισαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του. Οι έρευνες που συνεχίστηκαν όλο το βράδυ της Τρίτης προς την Τετάρτη δεν είχαν αποτέλεσμα. Η τελευταία πράξη της τραγωδίας παίχτηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν βρέθηκε η σορός του 45χρονου στην ίδια θαλάσσια περιοχή όπου παρασύρθηκε.



Διαβάστε εδώ: http://newpost.gr/post/261820/skyros-pateras-thysiasthke-gia-na-swsei-thn-9xronh-korh-toy#ixzz2bUCW4Pxb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου