Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

Ομαδική έκθεση φωτογραφίας και ζωγραφικής, περί Σερενάτας και άλλων κατοικιδίων


«Oι ναυτικοί στα φορτηγά πάντα μια γάτα τρέφουν, που τη λατρεύουνε, χωρίς να ξέρουν το γιατί, κι αυτή, σαν απ’ τη βάρδια τους σχολάνε κουρασμένοι, περήφανη στα πόδια τους θα τρέξει να τριφτεί».

Από το ποίημα του Νίκου Καββαδία «Οι γάτες των φορτηγών»

Ξέρετε πολλούς ανθρώπους που δεν έχουν δακρύσει από χαρά όταν οι γονείς, τους πήραν δώρο, σκυλάκι ή γατάκι ή έστω ένα πουλάκι; Και πόσοι πολλοί έκλαψαν πικρά όταν έχασαν τον τετράποδο φίλο τους ή ακόμα και την δίποδη φτερωτή τους παρέα! Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα κατοικίδια ζώα εμπλουτίζουν τα συναισθήματά μας, μας μαθαίνουν να είμαστε πιο δοτικοί, πιο ευαίσθητοι, μας μαθαίνουν στην παιδική ηλικία να είμαστε υπεύθυνοι, να μοιραζόμαστε, να μην είμαστε εγωιστές, να τηρούμε κανόνες στα παιχνίδια μας και κυρίως να αγαπάμε χωρίς ιδιοτέλεια!


Η ομαδική έκθεση φωτογραφίας και ζωγραφικής «Περί Σερενάτας και άλλων κατοικιδίων» που οργανώνει η «Μαύρη Πάπια» από την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου, είναι αφιερωμένη στους φίλους της, τα κατοικίδια ζώα, αυτά τα πλάσματα που χαρίζουν με την παρουσία τους αγάπη, ζεστασιά και τρυφερότητα.
Συμμετέχουν οι: ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΒΙΛΛΙΩΤΗ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΟΥΝΑΣ, ΚΩΝ/ΝΟΣ ΓΙΑΒΗΣ, ΕΙΡΗΝΗ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΝΝΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΛΦΟΥΝΤΖΟΣ, ΜΑΙΡΗΛΙΑ ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΚΡΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΤΣΟΣ, ΙΩΑΝΝΑ ΝΤΑΚΟΛΙΑ, ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΑΝΑΚΗΣ, ΕΦΗ ΛΑΔΑ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΠΟΥΡΓΑΛΗ, ΝΤΟΡΑ ΡΙΖΟΥ, ΝΙΚΟΣ ΣΙΣΚΟΣ, ΘΟΔΩΡΗΣ ΧΑΡΙΖΑΚΗΣ
Με αφορμή την πραγματοποίηση της έκθεσης «Περί Σερενάτας και άλλων κατοικιδίων», η εταιρία εκλεκτών ζωοτροφών Sam’s field, προσφέρει μεγάλη ποσότητα τροφής για σκύλους και γάτες, η οποία θα παραδοθεί σε αρμόδιο φορέα του Δήμου Αθήνας.
Εγκαίνια έκθεσης: Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017 στις 19.30
Διάρκεια έκθεσης: 23 Νοεμβρίου 2017 – 09 Δεκεμβρίου 2017
Καθημερινά: 13.00 – 22.00
Κυριακές: 17.00-22.00
Black Duck MultiplarteΝτόρα Ρίζου
Cafe-Bar-Restaurant-Gallery Χρήστου Λαδά 9α
210 3234760
www.blackduck.gr / info@blackduck.gr

                            

                                                               


                                                                                                         

Πηγή:www.koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου