Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023

Εκλογές Ομάδας Προγραμματισμού Αγίου Βασιλείου Πειραιώς….27 Μαρτίου 1982!

 


Εκλογές της καρδιάς, υποψήφιοι της αγάπης, στιγμές συντροφικότητας και αλήθειας!

 

Ας μιλήσουμε για πραγματικές εκλογές. Για υποψηφίους που μπήκαν και ρίζωσαν στη ζωή μας και την καθόρισαν! Που γέμισαν την καθημερινότητα μας με δράση, παιχνίδι, αγάπη, ζωή! Όπως αντλούμε από τα πρακτικά της Ομάδας Προγραμματισμού του Αγίου Βασιλείου Πειραιώς, της ομάδας που ήταν υπεύθυνη για την νεανική λειτουργία του Πνευματικού Κέντρου, στις 27 Μαρτίου του 1982 έγιναν εκλογές για την ανάδειξη σε σώμα του Διοικητικού της Συμβουλίου. Εκλογές της καρδιάς υποψήφιοι της αγάπης στιγμές συντροφικότητας και αλήθειας:

 


« Στις 27 Μαρτίου 1982, ύστερα από πρόσκληση του Κατηχητή και Υπεύθυνου του Νεανικού κέντρου κ. Νίκου Μαυρολέων, προς τα μέλη των Νεανικών Ενοριακών Συντροφιών Γυμνασίου και Λυκείου της ενορίας του Αγίου Βασιλείου Πειραιά, έγιναν οι εκλογές για την ανάδειξη των μελών της Ομάδας Προγραμματισμού του Νεανικού Κέντρου. Υποψήφιοι ήταν : Α΄ Λυκείου: Κώστας Καρδούλιας, Σπύρος Καληντεράκης και Μανώλης Βενετσιάνος. Β΄ Γυμνασίου: Λάμπρος Γατσούρης, Παναγιώτης Κολέντζος, Κώστας Λαζόπουλος, Μανώλης Χώλης, Μανώλης Στρογύλλης, Γιώργος Κρανιώτης, Μανώλης Ελευθερίου, Δημήτρης Διανελλάκης, Άγγελος Καρδούλιας, Σαράντης Γιαννούτσος και Κοκκινίδης Παναγιώτης. Από τον Υπεύθυνο του Νεανικού Κέντρου δόθηκαν οδηγίες για τη σωστή διεξαγωγή των εκλογών και με την σύμφωνη γνώμη των παρόντων, ορίστηκε ως Γραμματέας της εκλογικής διαδικασίας ο κ. Παναγιώτης Κορωνιάδης μαθητής Γ΄ Λυκείου.

 


Ψήφισαν, μυστικά, οι παρακάτω 27: Κώστας Λαζόπουλος, Μιχάλης Φραγκάκος, Μανώλης Χώλης, Στέφανος Σταματάκης, Δημήτρης Διανελλάκης, Σπύρος Καληντεράκης, Άγγελος Καρδούλιας, Παναγιώτης Κολέντζος, Σπύρος Κοκκινίδης, Μανώλης Στρογγύλης, Μανώλης Βενετσιάνος, Λευτέρης Γραμματικάκης, Αντώνης Χάλαρης, Μανώλης Ελευθερίου, Δημήτρης Γιαννακόδημος, Γιώργος Λαθούρης, Παναγιώτης Κοκκινίδης, Πάνος Κορωνιάδης, Δημήτρης Γαλίτης, Γιώργος Ρέκας, Γιώργος Κρανιώτης, Δημήτρης Σακαλής, Γιώργος Γεωργόπουλος, Κώστας Καρδούλιας, Νίκος Πανακάκης, Φίλιππος Πανταζής και Νίκος Μαυρολέων.

 

Η κάλπη ανοίχτηκε μπροστά σε όλους και βγήκαν τα παρακάτω αποτελέσματα:

 

  1. Καρδούλιας Κώστας: 16
  2. Καληντεράκης Σπύρος: 11
  3. Βενετσιάνος Μανώλης: 11
  4. Στρογύλλης Μανώλης: 11
  5. Λαζόπουλος Κώστας: 9
  6. Καρδούλιας Άγγελος: 8
  7. Χώλης Μανώλης: 8
  8. Κολέντζος Παναγιώτης: 6
  9. Γιαννούτσος Σαράντος: 5
  10. Γατσούρης Λάμπρος: 4
  11. Κοκκινίδης Παναγιώτης: 4
  12. Διανελλάκης Δημήτρης: 3
  13. Ελευθερίου Μανώλης: 2
  14. Κρανιώτης Γιώργος: 2

 

 




Αμέσως μετά, ο Υπεύθυνος του Κέντρου κάλεσε τους ψηφοφόρους να εγκρίνουν την παραμονή του στη θέση του Διευθυντή του Νεανικού Κέντρου, αν και δεν το προβλέπει ο Κανονισμός Λειτουργίας των Νεανικών Κέντρων της Μητροπόλεως Πειραιώς, έτσι, ψήφισαν:

 

    • Λευκά: 2
    • Άκυρα: 2
    • ΝΑΙ: 20
    • ΟΧΙ: 3

 

Οι πρώτοι 7 από τους υποψηφίους, αποτελούν τα μέλη της Ομάδας Προγραμματισμού. Μόλις αποχώρησαν οι υπόλοιποι, συγκροτήθηκαν σε σώμα, όπως παρακάτω:

  • Νίκος Μαυρολέων, Διευθυντής
  • Κώστας Καρδούλιας, Γενικός Γραμματέας
  • Σπύρος Καληντεράκης, Ταμίας
  • Μανώλης Βενετσιάνος, Υποδιευθυντής
  • Κώστας Λαζόπουλος, Μέλος
  • Μανώλης Χώλης, Μέλος
  • Άγγελος Καρδούλιας, Μέλος

 


Ορίστηκε η πρώτη συνεδρίαση για την Παρασκευή 2 Απριλίου 1982…..

 


Αυτές ήταν πραγματικά σπουδαίες εκλογές! Μιας νιότης σε διάρκεια , σε αποκαλύψεις, σε ζωή. Μέσα στην αληθινή επανάσταση που μόνο η αγάπη, η φιλία και η Εκκλησία μπορεί να προσφέρει!.......

 

Κώστας Ζουρδός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου