Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020

"Το Μοίρασμα" και η βράβευση του "Άγνωστου Γιατρού", από την Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας του Δήμου Πειραιά

Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Πειραιά σε συνεργασία με την Φιλολογική Στέγη Πειραιά και τον Ιατρικό Σύλλογο Πειραιά διοργανώνουν έκθεση προσφοράς πινάκων ζωγραφικής με θέμα το: "Το Μοίρασμα" και βράβευση στον "Άγνωστο Γιατρό".

Η Έκθεση θα πραγματοποιηθεί από 10 έως 14 Δεκεμβρίου 2020, στην αίθουσα του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά (Αγίου Κωνσταντίνου 5) εφόσον το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες. Στις 10 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της Έκθεσης και παράλληλα η βράβευση των καλλιτεχνών που έδωσαν τα έργα τους, τα οποία στην συνέχεια θα κοσμήσουν τους χώρους της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών. Παράλληλα η Φιλολογική Στέγη Πειραιά θα τιμήσει τον "Άγνωστο Γιατρό" με στεφάνι ασημένιο και επιχρυσωμένο έργο της εικαστικού και μέλος της Φιλολογικής Στέγης κ. Αλεξάνδρας Ακριβού Κόρλου. Ένας φόρος τιμής σε όλους τους γιατρούς που δοκιμάζονται καθημερινά προσφέροντας τις υπηρεσίες τους και την ψυχή τους.


Μια εξαιρετική εκδήλωση και πρωτοβουλία που προέκυψε μετά την συνάντηση του Διευθυντή Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών και Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά κ. Νικόλαου Πλατανησιώτη και του Αντιπροέδρου της Φιλολογικής Στέγης Πειραιά κ. Σταύρου Τζώρτζου. Μια συνεργασία που θα επεκταθεί με πολλές κοινές δράσεις στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου