Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019

Μεγάλη εκδήλωση της Μητροπόλεως Πειραιώς για τους Μαθητές Λυκείου, 1 Δεκεμβρίου 1996



Με θέμα: «Οι τρεις σύγχρονες μάστιγες: Εξαρτησιογόνες ουσίες, αλκοολισμός, εκτρώσεις», πραγματοποιήθηκε μεγάλη εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Πειραιώς με την συμμετοχή των μαθητών των Λυκείων της πόλης μας. Την εκδήλωση οργάνωσε το Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς και σε αυτήν παρευρέθησαν τετρακόσιοι και πλέον μαθητές και μαθήτριες από τα Λύκεια του Πειραιά. Τα επιμέρους τρία θέματα παρουσίασαν: ο Καθηγητής Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Αντώνης Κουτσελίνης η κ. Σιμώνη και ο κ. Παπαευαγγέλου, Μαιευτήρας Γυναικολόγος.
Οι εισηγητές με γλαφυρό τρόπο τοποθετήθηκαν στην αρχή και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε ευρύτατη συζήτηση με βάση τις πολλές ερωτήσεις που υπέβαλαν οι νέοι μαθητές.



Την συζήτηση συντόνισε ο Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως Πειραιώς Αρχιμανδρίτης Ιγνάτιος Γεωργακόπουλος και την έκλεισε με συμπερασματικές επισημάνσεις ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς Καλλίνικος. Η εκδήλωση κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των μαθητών και ζητήθηκε η επανάληψη της σε μορφή ενημερωτικής συνάντησης.

Κώστας Ζουρδός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου