Τρίτη 30 Μαΐου 2017

Τρέχοντας για τον πολιτισμό


Τρέχοντας για τον πολιτισμό 


Με αφετηρία το Παναθηναϊκό Στάδιο και τέρμα το Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος, συμμετέχουμε και φέτος στους βραδινούς αγώνες δρόμου των 10 και 6 χιλιομέτρων

Την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017 θα διεξαχθεί ο βραδινός αγώνας δρόμου “SNF RUN: Τρέχοντας προς το Μέλλον”, που θα πραγματοποιηθεί φέτος για τρίτη συνεχή χρονιά. Ο αγώνας εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Summer Nostos Festival (SNFestival), το οποίο διοργανώνεται και χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) προσφέροντας μία εβδομάδα δωρεάν εκδηλώσεων για όλους, από τις 18 έως τις 25 Ιουνίου, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).Το SNF RUN θα πραγματοποιηθεί κατά τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ολυμπιακής Ημέρας, με δωρεάν συμμετοχή για όλους, ξεκινώντας από το Παναθηναϊκό Στάδιο και τερματίζοντας στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, μέσω του ιστορικού κέντρου της Αθήνας.


 Ο φετινός αγώνας, θα περιλαμβάνει 2 διαφορετικές διαδρομές, των 10 και 6 χιλιομέτρων, καθώς και τη διαδρομή 1 χιλιομέτρου για αθλητές των Special Olympics. H εκκίνηση του αγώνα των 10 χιλιομέτρων θα δοθεί στις 20:40, ενώ η εκκίνηση των 6 χιλιομέτρων θα δοθεί δέκα λεπτά αργότερα, στις 20:50, με σημείο εκκίνησης και για τις δύο στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Στοχεύοντας στην επιβράβευση της συμμετοχής, της προσπάθειας και την ενίσχυση της αθλητικής παιδείας, ο αγώνας προσκαλεί όλους τους δρομείς από κάθε γωνιά της Ελλάδας και το εξωτερικό, να λάβουν μέρος σε αυτή τη γιορτή του αθλητισμού, τερματίζοντας σαν μια ομάδα στο νέο τοπόσημο της Αθήνας!

Το SNF RUN πραγματοποιείται με τη διοργανωτική επίβλεψη από την AMKE "Αναγέννηση & Πρόοδος", σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σημειώστε πως οι εγγραφές, -απαραίτητες για τη συμμετοχή- έχουν ήδη ξεκινήσει.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου