Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Μία ιστορία θυσιαστικής αγάπης. (video)


Ο Ian και η Larissa γνωρίστηκαν στο Πανεπιστήμιο στην Πενσυλβάνια.
Ερωτεύτηκαν και έζησαν για δέκα μήνες ευτυχισμένοι. Πολύ σύντομα

αποφάσισαν να παντρευτούν αμέσως μόλις ολοκληρώσουν τις σπουδές τους στο Κολέγιο το 2006.
Η μοίρα όμως είχε άλλα σχέδια για τους δυο τους.

Ο Ian κατευθυνόμενος προς το κατάστημα του πατέρα του όπου εργαζόταν στο Πίτσμπουρκ, την ημέρα που θα πήγαινε να αγοράσει τις βέρες τους, είχε ένα φοβερό τροχαίο ατύχημα. Το ατύχημα του άφησε μόνιμες βλάβες στο νευροκινητικό σύστημα και προκάλεσε μεγάλη ζημιά στον εγκέφαλό του.


Η Larissa όχι μόνο δεν τον εγκατέλειψε αλλά μετακόμισε στο σπίτι του για να τον φροντίζει, πεπεισμένη ότι το ίδιο θα έκανε και ο Ian για εκείνη. Στην αρχή δεν μπορούσε να φάει μόνος του, να κινηθεί καθόλου, αλλά ούτε και να επικοινωνήσει μαζί της.


Υποσχέθηκε στον εαυτό της ότι αν κατάφερνε να επικονωνήσει μαζί της θα τον παντρευόταν. Έδωσε μάχη και κατάφερε η βελτίωση να είναι σταδιακή σε βαθμό που ναι μεν να μην μπορεί να κινηθεί, αλλά να επικονωνεί έστω και με δυσκολία μαζί της και να τρώει μόνος του.


Ο Ian και η Larissa παντρεύτηκαν και μέσα σε αυτό το 8άλεπτο video θα παρακολουθήσετε τη διαδρομή δύο καθημερινών ανθρώπων που μπορεί η μοίρα να τους έδωσε ένα δυνατό χτύπημα, αλλά η μοίρα της σχέσης τους ήταν γραμμένη να είναι μαζί.


Μια ιστορία αγάπης σαν αυτές που διαβάζουμε στα βιβλία.
Μία ιστορία θυσίας. Μία ιστορία παράδειγμα για όλους...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου