Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019

Αν δεν τολμήσεις, ψευτοζείς…



Οι Εκδόσεις Αρμός σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Δημήτρη Τζουβάλη: Αν δεν τολμήσεις, ψευτοζείς, την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019 και ώρα 19:00 στις Εκδόσεις Αρμός (Μαυροκορδάτου 11, Αθήνα) Για το βιβλίο θα μιλήσουν: Θανάσης Λάλας, Δημοσιογράφος
Όλγα Νικολαΐδου, Δημοσιογράφος, Ηθοποιός και ο συγγραφέας του βιβλίου Δημήτρης Τζουβάλης


Ο Δημήτριος Τζουβάλης γεννήθηκε στο Νεοχώρι Μεσολογγίου τον Μάρτιο του 1946.Βασική εκπαίδευση στην Κατούνα, Γαλαξείδι, Αμφιλοχία, Αστακό και Αγρίνιο. Σπούδασε μαθηματικά, πληροφορική και ρομποτική στην Ουψάλα Σουηδίας. Ίδρυσε μαζί με άλλους τα λογοτεχνικά περιοδικά Σύνθεση και Εμβόλιμον. Γράφει ποιήματα, διηγήματα, μυθιστορήματα και θέατρο.
 Στο νέο μυθιστόρημα του Δημήτρη Τζούβαλη , οι ήρωες ακροβατούν, εκτός ορίων ,πάνω στο τεντωμένο σχοινί , που χωρίζει το φυσικό από το μεταφυσικό. Παλεύουν ενάντια σε ακατανίκητες δυνάμεις . Φιλιώνουν με ακατάλυτους δεσμούς . Ερωτεύονται με πάθος . Αγαπούν και αγαπιούνται παράφορα . Κι όταν ονειρεύονται , οι πειρατές των ονείρων που καιροφυλακτούν , κάνουν ρεσάλτο και διαγουμίζουν τις ζωές , που φαντάζουν άσκοπες και έρημες , χωρίς τα όνειρά τους . Αλλά , αν δεν τολμήσεις ψευτοζείς , θαρρεύουν και επανακτούν τα κλεμμένα τους όνειρα.

Κώστας Ζουρδός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου