Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Μάνα και γιαγιά ξυλοκόπησαν άγρια τη δασκάλα - με σοβαρά τραύματα στο νοσοκομείο!

Ανάστατη η κοινωνία στα Σπάτα από το πρωτοφανές περιστατικό ξυλοδαρμού δασκάλας από τη μητέρα και τη γιαγιά μαθητή σε δημοτικό σχολείο. Η δασκάλα νοσηλεύεται σε νοσοκομείο των Αθηνών με κακώσεις και γεμάτη δαγκωνιές.
Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι εκπαιδευτικοί αλλά και οι μαθητές Δημοτικού σχολείου Σπάτων από τις σκηνές άγριας βίας που εκτυλίχθηκαν μπροστά τους.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Briefingnews.gr μητέρα και γιαγιά μαθητή μπήκαν μαινόμενες στο χώρο του σχολείου, αναζητώντας τον δάσκαλο των εικαστικών. Αιτία ήταν ότι ο μαθητής είχε μικρό ατύχημα την ώρα του μαθήματός του με εργασία των εικαστικών .

Ο δάσκαλος ομως που ήταν ωρομίσθιος δεν ήταν εκεί και τότε ο μαθητής μπροστά στην γιαγιά του και την μητέρα του αποκάλεσε μ....κα τον καθηγητή που απουσίαζε. Μια δασκάλα που εκείνη την στιγμή άκουσε τις ύβρεις του μαθητή ,απευθύνθηκε στο παιδί λέγοντάς του ότι δεν είναι σωστό να υβρίζει τον δάσκαλό του. Τότε μητέρα και γιαγιά άρχισαν αν φωνάζουν στην δασκάλα και να της ζητούν να ζητήσει συγγνώμη στο παιδί τους. Εκείνη αρνήθηκε και τότε μπροστά στον διευθυντή του σχολείου άρχισαν να χτυπούν την δασκάλα με μένος. Η μητέρα την χτυπούσε η γιαγιά την δάγκωνε και ο νεαρός μαθητής την κλωτσούσε.
Οι σκηνές βίας που εκτυλίχθηκαν ήταν πρωτοφανείς, με τους μαθητές και τον διευθυντή να μένουν εμβρόντητοι. Ο διευθυντής του σχολείου δεν κατάφερε να κάνει απολύτως τίποτα για να αποτρέψει την βιαιότητα. Οι δύο γυναίκες με περισσή αγριότητα την ξυλοκόπησαν, χτυπώντας την λυσσαλέα.

Τα χτυπήματα ήταν τόσο δυνατά που της προξένησαν σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και στο σώμα και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε γνωστό νοσοκομείο των Αθηνών.

"Παγωμένη" η κοινωνία των Σπάτων αλλά και οι συνάδελφοι της δασκάλας από τα σχολεία της περιοχής, που ανήκουν στον σύλλογο εκπαιδευτικών "Αλέξανδρος Δελμούζος", αύριο προχωρούν σε στάση εργασίας από τις 07:00 μέχρι τις 10:00 σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το απίστευτο αυτό περιστατικό.

Οι αρμόδιες αρχές ήδη έχουν επιληφθεί του θέματος προκειμένου να διαλευκανθεί η παράξενη αυτή υπόθεση αλλά και να αποδοθούν με βάση τη νομοθεσία οι ευθύνες.

Το τραγικότερο είναι ότι μητέρα και γιαγιά έκαναν μήνυση στην δασκάλα που είναι μητέρα δύο μικρών παιδιών και βρίσκεται σε κακή κατάσταση στο νοσοκομείο επειδή τόλμησε να πει στο μαθητή να μην υβρίζει τον δάσκαλό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου